Medicinsk estetik


Vi utför professionella behandlingar som ger en naturlig look som resultat. Alla våra medicinestetiska behandlingar utförs av en legitimerad sjuksköterska. Kontakta oss gärna för att få råd när det gäller våra behandlingar. 


Botox


Används för att behandla fina rynkor i ansiktet som orsakas av ansiktets mimiska muskler, exempelvis rynkor i pannan, arg rynkan mellan ögonen och kråksparkar runt ögonen.
Effekten efter behandling kommer inom några dagar till ett par veckor och kan sitta i under 3-4 månader.

Kunder erbjuds en kostnadsfri efterbehandling, ”touch-up” för att följa upp effekten av behandlingen. Om det finns behov ges en liten påfyllnadsdos för önskad effekt. Efterbehandlingen görs efter cirka 7-14 dagar efter behandlingen.
Kunder bokar behandling av 1-3 zoner och betalar per zon. Vid behandling av ex arg rynka rekommenderas även behandling av panna för ett finare resultat.


Pris:
• 1 zon 2 400 kr
• 2 zoner 2 900 kr
• 3 zoner 3 200 kr

Botox Hyperhidrosis

Hyperhidros (överdriven svettning) Genom mikroinjektioner i armhålorna hindras nervsignaler att komma fram till svettkörteln och effekten håller cirka 3-12 månader.
Effekt av behandling kommer efter cirka 4-14 dagar.
En kostnadsfri ”touch up” ingår även vid denna behandling.

Pris: Hyperhidrosis Axiller 3 500 kr


Microbotox


En behandling med microbotox utförs av sjuksköterska som använder en ampull med en cocktailblandning som ”stämplas” in i huden.

Ampullen, MicroGold är CE-märkt och består av en behållare och ett nålhus med 20 mikronålar. De supertunna nålarna tillverkas av titan och är överdragna med guld. När nålarna trycks in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom en spiral på utsidan av nålarna. MicroGold är ett guldöverdraget micro channeling leveranssystem med hårtunna nålar som smärtfritt levererar specialanpassade produkter in i huden.
Blandningen består av, hyaluronsyra, ett antioxidativt serum och en liten dos botox.

Botox – ger en porsammandragande och utslätande effekt utan att ge en förlorad mimik eller stelhet.

Hyaluronsyra-ger ökad fukt till huden och ger lyster
Antioxidativt serum-skyddar huden mot fria radikaler
Behandlingen tar ca 40 minuter och börjar med rengöring och därefter behandling med microbotox. Efter microbotox läggs en fantastisk ark mask som är återfuktande, lugnande och revitaliserande, den innehåller hyaluronsyra, zink, kopparpeptider, magnesium och vitamin B5. Behandlingen avslutas med en reparerande fuktkräm och till sist ett UV-skydd med spf 30.
En Microbotox går att göra i hela ansiktet och även hals (platysma) för den som önskar.

Behandlingsindikationer
• Avsaknad av lyster
• Vill få ett slätare helhetsintryck
• Stora porer
• Rynkor och fina linjer
• Mindre oljig hy

Effekt ses efter ca 1-2 veckor. Hållbarhet ca 3 månader.
Botoxen läggs i huden med denna behandling och inte i ansiktets muskler vilket inte ger en helt utslätande effekt på glabella (argrynka) och panna. Om endast en sådan effekt önskas rekommenderas att göra en vanlig botox behandling.

Skillnad mellan Dermapen och Microbotox behandlingar är att Dermapen ger ett långvarigare resultat på hudens textur.

Behandlingarna går att kombinera om man önskar ett föryngrande resultat på huden. Rekommendation är då att göra en kur med Dermapen på ca 3 behandlingar som avslutas med en Microbotox behandling för ett extra utslätande och lystergivande resultat.

En Microbotox behandling kan göras vid enstaka tillfälle som exempelvis inför sommarens aktiviteter eller bröllop.